MENUJU REDHA MU

Ya Allah, Kuatkanlah Diri Ini Dalam Menuju RedhaMU..

Murtabak Mamee

Assalamualaikum..

Bersahur dengan murtabak mamee..Teringat my lover buat..sedap pulak..tu try buat pg ni..buat bersahur..sedap la jgk..hehe..ni la rupa murtabak tu...


Jom makan.....Teringat kat anakanda ...dia suka makan murtabak mamee ni..lbh2 lagi gelagat dia makan..semangatnye..yg kelakar time murtabak tu panas sikit je...terkial2 dia nak keluarkan murtabak tu dalam mulut dia..hehe..kesian dia..apepun abi rindu suasana tu..wassalam..azan subuh berkumandang....Allahuakbar...

7 comments:

NUR SYIFA' IZZATI September 2, 2009 at 9:36 PM  

abi..waa..sedapnyer..syifa' nak jugak..mst sedapkan abi masak kan..tapi, mst lagi sedap ummi masak..hehe..

huhu abi..ummi kata, murtabak dalam gambar tu, bkn murtabak yang abi buat..lain..umi kata, abi ambik gambar tu kat tenet je..haha..lagipun ummi kata, mana kat umah kita ada pinggan daun pisang tu..kih kih kih..abi dah kantoi..ayok..

abi, syifa' ngan ummi rindu jugak kat abi..rindu sangat2..sampaikan, ummi tak bersahur masa hari pertama b'puasa tanpa abi dcc..sebab ummi kata, biasanya, abi yg kejutkan..ummi sedih..ummi kata, ummi rindu kat abi..kesian ummi..

ok abi..balik cni nanti, abi buat kanlah murtabak mamee untuk syifa' ummi plak ye..sayangggg abi..muahhh..

cahaya_solehah September 3, 2009 at 5:27 PM  

ai, takkan buat utk syifa' n ummi syifa' je..
achik pun nk merasa jgk..

~MEMBURU CINTA HAQIQI~

NUR SYIFA' IZZATI September 3, 2009 at 8:38 PM  

alah achik ni..jeles la tu..achik kawen la cepat2..nanti ada la orang yang masakkan untuk achik jugak..hehe..jangan marah achik..

cahaya_solehah September 6, 2009 at 2:42 PM  

ek elleh..ke situ plak dia..

~MEMBURU CINTA HAQIQI~

cahaya_solehah September 7, 2009 at 12:34 AM  

nyum2..dah makan dah murtabak maggie, kakak buat...
erm..not bad lah rse dia..

~MEMBURU CINTA HAQIQI~

Sabiqul Umair September 7, 2009 at 2:49 AM  

sedap ke kakak buat.?..huhu

cahaya_solehah September 7, 2009 at 11:51 AM  

kan dah kte, not bad lah..=)
jeles lah tu..

~MEMBURU CINTA HAQIQI~

Post a Comment