MENUJU REDHA MU

Ya Allah, Kuatkanlah Diri Ini Dalam Menuju RedhaMU..

Tukar Address Blog..

salam buat semua..untuk mengetahui perkembangan terbaru ana, bolehlah melayari :


maaf deh, masuk ni dah kali ke2 ana tukar address..ada masalah teknikal skit..ana pun kira msh mentah lg dalam dunia blog mem blog ni..hehe..

oklah..setakat ini dulu..wassalam..

Mujahidah Penyejuk Mata..


Nak Balik Ke Tak..?

Esok cutiiii....So..?

Salam Kemenangan...Mujahidah Baru..!!!.(2)




Salam Kemenangan...Mujahidah Baru..!!!

Assalamualaikum..

Alhamdulillah...Lama tak update blog ini..Hampir sebulan..Kesibukan beraya dengan yang pasti menyambut kelahiran mujahidah baru...Tambah pula menyelesaikan urusan ketakjadian ke UK...ku beraya dalam kesedihan..wlpn org lain tak tahu dalam hati merintih kesedihan..muka gembira hati sedih..tapi tak pe..ade hikmah ape yg berlaku..semangatku pun masih down..memang down..alhamdulillah..bangkit semula selepas lahirnya mujahidah baru..Alhamdulillah...!!..

Begitulah lumrah kehidupan..itulah takdir Allah..cuma kita sebagai hambaNYA hendaklah sentiasa sabar...SABAR...Insyaallah Allah bersama org2 yang sabar...Insyaallah akan ada balasanNYA utk hambaNYA yang sabar....

Nur Najwa Farhani..

Ummi dgn Najwa..

Abi dgn Najwa...


Syifa' dgn adiknya, Najwa...